Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid het te retourneren binnen 7 dagen. Met uitzondering van sale items. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen.

Voorwaarden

  • De retourkosten van een product zijn voor eigen rekening.
  • Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden.
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn.
  • Pas op met make-up. Items met make-up vlekken worden niet retour genomen.
  • Bestellingen die buiten de retourtijd van 7 dagen vallen, worden niet retour genomen
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen rekening

Als wij een item retour ontvangen die op 1 van de bovengenoemde punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden, zullen wij jou hier per e-mail van op de hoogte stellen. Vervolgens zullen wij dit artikel in kwestie per ommegaande post terugsturen naar de klant. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden welk item je wilt retourneren. Je ontvangt de pakbon via de mail in de bijlage!

Wanneer jij jouw retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer, waarmee jij je order hebt betaald.

Retouradres

Het adres waar je het naar kan retourneren is:

Kiki Fashion
Nederlandlaan 286
2711JJ
Zoetermeer